Idrefjällens Snöskoteruthyrning

Önskar dig och familjen varmt välkomna till vintersäsongen 2017!

Halvdagstur med guide tisdag/torsdag (10.00-13.00 el. 13.30-16.00 ) från priser 1300:-

Ta med familjen eller kompisgänget på en oförglömlig guidad skotertur.

Hyr Skoter

Hyr din egna skoter och upptäck Idres fina natur!

 

Om oss

Idre Fjällens Snöskoteruthyrning ligger 650 meter innan Idre by på höger sida.

Idre Fjällens Snöskoteruthyrning är en gedigen uthyrning som funnits sedan 2001 och har legat på samma ställe sedan dess. Från och med 2017 är det nya ägare på uthyrningen. Vi är ett familjeföretag som driver uthyrningen som brinner för skoteråkning och älskar att vara ute i naturen. De egenskaper och erfarenheter vi har kommer att hjälpa er som kunder att få en säker och oförglömlig upplevelse.

En tur med fjällvana guider

Vi kör guidade turer på snöskoter med fjällvana guider så du kan känna att du åker tryggt och säkert på en lagom lång tur i den underbara naturen i Idre området med omnejd.

Vi skräddarsyr även heldagsturer med lunch och eventuell övernattning om så önskas för kompisgäng, företag och andra grupper. Självklart går turerna bra att göra med familjen eller ta med kompisgänget på ett minne för livet.

Bokning guidade turer: 0762 - 42 16 19 / info@idreskoter.se

Skotertur på egen hand

Vi har även snöskotrar för uthyrning om man önskar köra själv. Detta är att föredra om man har tänkt stanna och fika uppe på fjället eller om man vill åka lite fortare utan uppehåll.

Karta finns att låna och innan ni åker blir ni instruerade vart ni kan åka. Vi kan även ge tips på fina platser att åka till om ni hyr två timmar eller flera dagar.


Bokning enskild uthyrning: 0762 - 42 16 19 / info@idreskoter.se

På Idre fjällens Snöskoteruthyrning har vi skotrar från Yamaha och Lynx.